ILMOITTAUTUMINEN KESÄKAUDEN KOULUTUKSIIN on alkanut. Aikaa ilmoittautua on 2 viikkoa ja ilmoittautumisaika päättyy 10.3.2024 klo 22.00.

Kesäkaudelle on tarjolla koulutuksia kaikkiin lajeihin; Agility, Hoopers, Rally-Toko ja Toko. Tarjolla on valmennusryhmiä, jotka ovat koko kesäkauden 3.6.2024 – 1.9.2024, eli alkaa viikolla 23/2024 ja
päättyy viikolla 35/2024. Valmennusryhmissä kouluttaa Päivi Korander, Helena Helminen, Nina Manner ja Satu Paasio. Valmennusryhmien paikan saantiin vaikuttaa edellisen kauden tehdyt talkootunnit, poikkeuksena uudet jäsenet. Ryhmäpaikka edellyttää seuran jäsenyyttä. Kesäkaudella ei ole taukoviikkoja. Kouluttajakohtaiset tauot kouluttaja ilmoittaa itse omille ryhmille.

Tarjolla on myös kursseja Rally-Tokoon, Hoopersiin ja Agilityyn. Agilityn kursseja on kouluttamassa Ville Liukka, Veera Welin ja Vilma Harjola, treenit ovat ison kentän treenejä. Hoopersia kouluttaa Henni Siltanen ja kursseja on kesä- ja elokuussa yhteensä 4 kurssia. Rally-Tokoon on tulossa Hannele Pirttimaan ja Päivi Koranderin kursseja. Päivillä on tarjolla myös Rally-Tokon alkeiskurssi. Kursseille ilmoittautuminen on sitova, eikä poissaoloista saa paikkausvuoroja. Vuoroja voi halutessaan myydä eteenpäin. Kursseille osallistuminen ei edellytä seuran jäsenyyttä. Kursseille paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Jos kysyttävää, voi olla yhteydessä koulutus@hyku.fi.

ILMOITTAUTUMISLINKIT

Kurssit:
* Rally-Toko kurssit Kesä 2024: https://forms.gle/YtKyPztaY9dcsiPt7

* Päivin Rally-Toko alkeiskurssi: https://forms.gle/neeDYdjeE2kV8GAf9

* Hennin Hoopers kurssit: https://forms.gle/JEsC42LZehmmQvDRA

* Agility kurssit: https://forms.gle/egWSj5WaKeEYStGF8

Ryhmäpaikat
* Agility valmennus: https://forms.gle/CebJvb6fptcALRaP7

* Toko valmennus: https://forms.gle/iadi9CA33dMqjZLs5

* Rally-Toko valmennus: https://forms.gle/zUeT9o6uFvT55FMx6

Recent Posts