Milja Kunnas-Grönholmagility

  ESITTELY

  Ensimmäinen koirani oli kreikkalainen pusukoira (löytökoira Rodokselta) Neekus 1999-2014. Sen jälkeen laumassa ollut australianpaimenkoirat Nimbus 2002-2013, Ginny 2005 -, Make 2009 – ja Jare 2013 – sekä cavalierkingcharlesinspanieli Lenni 2012 -.

  Olen harrastanut agilityn lisäksi tokoa, hakua, viestiä ja jälkeä. Kolmosiin asti olen kisannut Neekuksen, Nimbuksen ja Ginnyn kanssa. Neekus on ollut sekarotuisten SM-kisojen hopeajoukkueeessa sekä agirodun joukkuekisan neljänneksi tulleessa joukkueessa, Nimbuksen kanssa olemme olleet 3 kertaa SM-joukkueessa, 2010 SM-joukkuekisassa tuli 19 puhdasta tulosta, joista me teimme yhden, Nimbus suoritti BH:n sekä sai tittelin TK1.

  Ginnyn kanssa olemme käyneet yhdet yksilö SM-kisat sekä joukkuekisan. Ginny on ollut mukana agirodun voittaneessa kilpailevien joukkueessa sekä saanut yhden SERT-A:n. Ginny on muotovalio.

  Make kisaa kakkosluokassa, olemme olleet PiirM-joukkuehopealla. Make on ollut agirodun alokasjoukkueet voittaneessa joukkueessa samana vuonna kun Ginny voitti kilpailevat.
  Lenni aloittaa kisauransa tänä vuonna ja Jare ehkä ensi vuonna.

  Olen ollut kouluttajana vuodesta 2001 alkaen, olen käynyt koulutusohjaajakurssin, ollut mukana agilitytuomarikurssilla ja olen koetoimitsija.

  Olen koulutettu koirahieroja ja opinnäytetyötä vaille ihmisten fysioterapeutti (valmistun syksyn aikana). Haluan löytää jokaiselle koirakolle omaan tyyliin ja fysiikkaan sopivan ohjaustavan ja löytää agilityn ilon. Treeneissä saa ja pitää olla hauskaa, vaikka treenataankin tavoitteellisesti. Kaikkien ei tarvitse treenata kisataakseen, mutta silti voi harrastaa ”tositarkoituksella”.

  Ja lopuksi vielä, muista ohjaa, älä oleta!