Hyvinkään koiraurheilijat ry järjestää näyttelykoulutusta hallissaan kolmen kerran kurssina.


26.9 klo 11–12
29.9 klo 20–21
3.10 klo 11–12

Kouluttajana toimii Anni Rytkönen-Tetri, jolla on usean kymmenenvuoden kokemus näyttelyistä niin kotimaassa kuin kauempana ulkomaillakin. Kokemusta löytyy terrierierien, seurakoirien sekä vesi- että paimenkoirien kanssa harrastamisesta. Anni on myös kasvattajakurssin sekä agilityn kouluttajakurssin suorittanut.

Ilmoittautuminen on heti mahdollista jäsenille hintaan 20 €/3 krt ja ei jäsenille 20.9 alkaen 30 €/3 krt. Mikäli et pääse jollekin kerralle, voit myydä vuorosi itse jollekin toiselle, kurssista ei ole saatavilla paikkausvuoroja. Kurssille otetaan Max 8, ole siis nopea ja ilmoittaudu heti. Ilmoittautuminen avataan seuran ulkopuolisille 20.9. ilmoittautuminen on sitova ja vahvistus viestin mukana saat ohjeet maksamiseen. Kurssin järjestäjällä on oikeus perua kurssi, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi.

Kurssille voivat osallistua kaikki pennusta veteraaniin, kunhan koiran rokotukset ovat kunnossa.

  • Mikäli tunnet itsesi sairaaksi, älä osallistu kurssille!
  • Mikäli kuulut riskiryhmään, harkitse osallistumista.
  • Noudata turvavälejä (1–2 m)
  • HyKU ry:n toimesta hallissa on saatavilla käsidesiä, jota toivomme jokaisen käyttävän hallin sisälle tultaessa.
  • Koulutuksessa saa käyttää hengityssuojainta, kasvomaskia sekä kertakäyttökäsineitä, mikäli osallistuja niitä haluaa käyttää. Nämä välineet ovat jokaisen itse kustannettavia.

HyKU ry ei ota vastuuta koulutuksiin osallistujista, jokainen osallistuu omalla vastuullaan. Mikäli koronatilanne huononee, koulutus tullaan perumaan SKL/THL/Suomen hallituksen ohjeistukset huomioiden. Mikäli kurssi joudutaan perumaan järjestäjästä riippumattomista syistä, maksupalautuksista vähennetään 2 € käsittelykuluja. Muussa tapauksessa kurssi siirretään toiseen ajankohtaan tai kurssille järjestetään mahdollisuuksien mukaan sijainen.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search