VALMENNUSRYHMÄT

VALMENNUSRYHMIIN HAKEMINEN

Suurin osa yhdistyksen toiminnasta keskittyy jäsenille tarjottaviin valmennusryhmiin. Voit anoa jäsenyyttä samalla kun haet ryhmäpaikkaa jos et sitä vielä ole. Valmennusryhmien ryhmäkoko on neljä koirakkoa per ryhmä. Tehokkaalla pienryhmäkoolla taataan, että kouluttajalla on riittävästi aikaa jokaiselle koirakolle jokaisella harjoituskerralla. Valmennusryhmiä järjestetään pääosin arki-iltaisin, mutta tarjolla on myös muutama päiväryhmä. Viikonloput on rauhoitettu kausikorttilaisille sekä tapahtumilleJos haluat tietää lisää valmennusryhmistä ota yhteyttä  sähköpostilla koulutus (at) hyku.fi .

Vuosi on jaettu kahteen kauteen. Talvikausi on syyskuun alusta toukokuun loppuun ja kesäkausi kesäkuun alusta elokuun loppuun. Tarkat päivät jolloin kausi vaihtuu vaihtuvat vuosittain. Suurin osa valmennusryhmistä on agilityryhmiä, joita löytyy kaiken tasoisille koirakoille. Uusia ryhmiä pyritään perustamaan tarpeen mukaan ja ehdotuksia uusiksi lajeiksi voi lähettää sähköpostilla koulutus (at) hyku.fi.

Agilityn valmennusryhmissä treenaavilta vaaditaan vähintään C-lisenssi (harrastajalisenssi). Lisenssi on voimassa kalenterivuoden ja se tulee hankkia itse Suomen Agilityliitto ry:ltä. Lisensseistä lisätietoa täältä.

VALMENNUSRYHMÄHINNASTO
 • Valmennusryhmäpaikan hinta on  15,50 € /tunti/koirakko, poikkeuksena Hannele Pirttimaa ja Iiris Harju, joiden tuntien hinta on 18,50 € /tunti/koirakko, Anne Rantanen, Satu Paasio ja Sari Puusaari, joiden tuntien hinta on 17 € /tunti/koirakko sekä Nina Manner, jonka tuntien hinta on 20,50  € /tunti/koirakko. Ville Liukan tuntien hinta on 26,50 € /tunti/koirakko.
 • Valmennusryhmäpaikan voi maksaa 5 tai 10 viikon erissä. Laskuihin lisätään 2,50€ laskutuslisä.
 • Valmennusryhmäpaikkaa ei voi irtisanoa kesken laskutuskauden.
 • Alle 16-vuotias juniorijäsen saa ryhmäpaikka- ja kurssimaksuista alennusta -10%, mikäli lapsi ja toinen vanhemmista on HyKU:n jäsen.  Alennus ei koske laskutuslisää.
 • Laskutus tapahtuu laskutusjärjestelmän kautta. Lasku lähetetään sähköpostiin, jonka osallistuja on ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittanut. Lisätietoja laskutukseen liittyen löydät tästä linkistä.
TALKOOVELVOITE
 • Kaikkien valmennusryhmäpaikan saaneiden täytyy suorittaa:
  • talvikauden aikana yhteensä 16 tuntia talkoita, joista 8 tuntia tulee suorittaa syyskaudella ja 8 tuntia kevätkaudella.
  • kesäkauden aikana 4 tuntia talkoita.
 • Lisätietoja talkootuntien tekemisestä ja ilmoittamisesta löydät tästä linkistä.