Ohjaajana Mira Aalto, Dobo-koulutusohjaaja. Ilmoittautuminen 1.8.2018 mennessä! (Kurssi toteutuu mikäli ilmoittautuneita on tarpeeksi.)

Kurssille pääsy edellyttää Hyvinkään koiraurheiljat ry:n jäsenyyttä ja tarvittaessa voitkin tässä samalla anoa jäsenyyttä.

Dobon ei tarvitse olla entuudestaan tuttua, mutta siihen voivat osallistua myös alkeiskurssin käyneet, jotka haluavat kerrata ja kasvattaa taitojaan. Liikkeitä on kolmenlaisia; koiran tekemiä, ohjaajan tekemiä ja yhdessä tehtäviä. Laji sopii kaikentasoisille, sillä liikkeet on muokattavissa helpoista haastaviksi. Liikkeitä tehdään dobopallolla ja tasapainotyynyllä. Välineet ovat hallilla kouluttajan puolesta.

Kurssikerrat: su 5.8 klo 18-19, pe 10.8, pe 17.8, pe 24.8 ja pe 31.8 klo 19-20 . Treenit kentällä 3.

Hinta: 40€+2,50 laskutuslisä. Lasku lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen!

Koirakkoja otetaan kurssille 5-6 pallojen koon mukaan, sillä hallilla on rajattu määrä eri kokoja. Harjoittelu tapahtuu ryhmässä ja jokainen on vastuussa omasta treenaamisestaan. Koiran voi tarvittaessa pitää hihnassa.

Koira ei saa harjoitella doboa, kun * koiralla on kuumetta tai tulehdus * koiralla on jokin akuutti vamma * koiralla on parantumattomia murtumia * koiran jonkin lihas on juuri revähtänyt tai koiralla venähdys * koiralla on haavoja, jotka haittaavat harjoittelua * koiralla on jokin tarttuva tauti * tiineyden loppupuolella * mikäli koirallasi on jokin rakenteellinen virhe tai ongelma konsultoi eläinlääkäria tai fysioterapeuttia ennen doboharjoittelun aloittamista.

Ilmoittautuminen on sitova! Kurssin toteutumisesta saat ilmoituksen 1.8.2018 ja mennessä kouluttajalta infokirjeen ennen kurssin alkua.

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT

Recent Posts