Tälle kurssille voivat osallistua alkeis- tai jatkokurssin käyneet, jotka haluavat kerrata taitojaan, mutta kurssille otetaan myös ensikertalaisia. Liikkeitä on kolmenlaisia; koiran tekemiä, ohjaajan tekemiä ja yhdessä tehtäviä.

Laji sopii kaikentasoisille, sillä liikkeet on muokattavissa helpoista haastaviksi. Liikkeitä tehdään dobopallolla ja tasapainotyynyllä sekä puolipalloilla. Dobopallot ja tasapainotyynyt ovat lainattavissa kouluttajalta. Lisäksi käytämme muita välineitä mm. puolipalloja, joita kouluttajalla vain muutamia. Dobopallot ovat hallilla kouluttajan puolesta.

Kurssi: Torstaisin 8.10-5.11.2020 klo 19-20. Kurssikertoja on 5. Treenit kentällä 3. Kouluttajana Dobo-koulutusohjaaja Mira Aalto.

Hinta: Jäsenille 50€ +2,50€ laskutuslisä, mikäli osallistujia on 6. Mikäli osallistujia vähemmän nousee hinta muutaman euron ja tästä ilmoitetaan ilmoittautuneille erikseen. Muille hinta on 60€ + laskutuslisä 2,50€, mutta mikäli haluat liittyä jäseneksi on hinta silloin jäsenhinta ja saat jäsenmaksu erikseen sähköpostiisi. Huomioithan, että sinun tehtävä jäsenhakemus erikseen!

Kurssille mahtuu max. 6-7 koirakkoa.
Saat vahvistuksen kurssille pääsystäsi kouluttajalta sähköpostiisi ja kurssikirjeen.

.

Recent Posts