HyKu järjestää Dobon jatkokurssin elokuussa 2022. Tälle kurssille voivat osallistua alkeis- tai jatkokurssin käyneet, jotka haluavat kerrata taitojaan. Liikkeitä on kolmenlaisia; koiran tekemiä, ohjaajan tekemiä ja yhdessä tehtäviä.

Laji sopii kaikentasoisille, sillä liikkeet on muokattavissa helpoista haastaviksi. Liikkeitä tehdään dobopallolla ja tasapainotyynyllä sekä puolipalloilla. Dobopallot ja tasapainotyynyt ovat lainattavissa kouluttajalta. Lisäksi käytämme muita välineitä mm. puolipalloja, joita kouluttajalla vain muutamia. Dobopallot ovat hallilla kouluttajan puolesta.

Kurssi on  torstaisin 4.8, 11.8, 18.8 ja 25.8 klo 19-20.  Kurssikertoja on 4. Treenit on kentällä 3. Kouluttajana Dobo-koulutusohjaaja Mira Aalto.

Hinta: Jäsenille 50€ +2,50€ laskutuslisä, mikäli osallistujia on 6. Muille hinta 60e + laskutuslisä 2,50e, mutta mikäli haluat liittyä jäseneksi on hinta silloin jäsenhinta ja saat jäsenmaksu erikseen sähköpostiisi.

Kurssille mahtuu max. 6-7 koirakkoa. Saat kouluttajalta kuittauksen kurssille pääsystä ja infokirjeen lähempänä kurssia.

Recent Posts