Hyvinkään Koiraurheiljat edustivat agilityn SM-kisoihin viime viikon loppuna huipentuneessa koiraurheilun SM-kisaputkessa mallikkaasti.

Agility SM 2019

Vantaalla 23.-25.8. järjestetyissä agilityn SM-kisoissa HyKU:n Marjo Korander nappasi Taiga-Tassun kanssa taidokkaalla radallaan upeasti minien SM-hopeaa. HyKU:n minien joukkue sijoittui joukkuekilpailun finaalissa 54. joukkueen joukosta hienosti kuudennelle sijalle. Minien joukkueeseen kuuluivat Marjo Korander ja länsigötanmaanpystykorva Taiga-Tassu, Salla Tetri ja cainterrieri Rico, Anna Koskela ja jackrusselinterrieri Cisa sekä Noora Lappalainen ja shetlanninlammaskoira Luna. 

Minien SM-hopeamitalistit Marjo Korander ja Taiga-Tassu. Kuva: Sporttirakki

Myös HyKU:n medijoukkueessa nähtiin hienoja ratoja. Medijoukkueessa kisasivat Laura Nyström ja amerikancockerspanieli Power, Stiina Riihilahti ja espanjavesikoira Milli, Katja Niemi ja parsonrusselinterrieri Jehu sekä Tarja Moisio ja kromfohrländer Rock’n Roll. Lisäksi Marjo Korander kisasi bordercollie Hupin kanssa yhdistelmäjoukkueessa, joka nappasi pronssia maksien joukkuekisassa sunnuntaina. Lauantain yksilökisoissa HyKU:laisia makseissa edustivat Sanna Salonen ja labradorinnoutaja Pihka.

Marjo Korander ja Hupi. Kuva: Sporttirakki
Tarja Moisio ja Rock’n Roll. Kuva: Sporttirakki

Rally-Toko SM 2019

HyKU:lla oli oma joukkue myös Kuopiossa 17.8. järjestetyissä rally-tokon SM-kisoissa. Joukkueessa hienoja tuloksia taituroivat Marianne Levänen ja pk-collie Lumi, Päivi Ekstrand ja cavalierkingcharlesinspanieli Väinö, Päivi Nyberg ja australianpaimekoira Aslan sekä Hannele Pirttimaa australianpaimenkoiran Veetin ja espanjanvesikoiran Ronjan kanssa. HyKU:n joukkue sijoittui joukkuekilpailussa sijalle 17.

Hannele Pirttimaa ja Veeti. Kuva: Sporttirakki
Päivi Nyberg ja Aslan. Kuva: Sporttirakki
Marianne Levänen ja Lumi. Kuva: Sporttirakki
Päivi Ekstrand ja Väinö. Kuva: Sporttirakki

TOKO SM 2019

SM-kisaputken aloitti 3.-4.8. Paimiossa järjestetyt TOKO:n SM-kilpailut, jossa HyKU:n pieneltä, mutta pippuriselta tiimiltä nähtiin taitavia suorituksia, vaikka mitaleita ei tällä kerralla tarttunutkaan mukaan. HyKU:n joukkueeseen kuuluivat Hanna-Mari Kinnunen ja novascotiannoutaja Sulo, Mira Aalto ja labradorinnoutaja Sissi sekä Noora Lappalainen ja shetlanninlammaskoira Luna.

Hanna-Mari Kinnunen ja Sulo, Mira Aalto ja Sissi sekä Noora Lappalainen ja Luna
Kuva: HyKU

Recent Posts