Tälle kurssille voivat osallistua alkeis- tai jatkokurssin käyneet, jotka haluavat kerrata taitojaan. Liikkeitä on kolmenlaisia; koiran tekemiä, ohjaajan tekemiä ja yhdessä tehtäviä.

Laji sopii kaikentasoisille, sillä liikkeet on muokattavissa helpoista haastaviksi. Liikkeitä tehdään dobopallolla ja tasapainotyynyllä sekä puolipalloilla. Dobopallot ja tasapainotyynyt ovat lainattavissa kouluttajalta. Lisäksi käytämme muita välineitä mm. puolipalloja, joita kouluttajalla vain muutamia. Dobopallot ovat hallilla kouluttajan puolesta.

Kurssi: Torstaisin 12.3, 26.3, 2.4. ja 9.4.2020 klo 19-20. Kurssikertoja on 4. Treenit kentällä 3. Kouluttajana Dobo-koulutusohjaaja Mira Aalto.

Hinta: Jäsenille 40€ +2,50€ laskutuslisä, mikäli osallistujia on 6. Mikäli osallistujia vähemmän nousee hinta muutaman euron ja tästä ilmoitetaan ilmoittautuneille erikseen. Muille hinta 50€ + laskutuslisä 2,50€, mutta mikäli haluat liittyä jäseneksi on hinta silloin jäsenhinta ja saat jäsenmaksu erikseen sähköpostiisi.

Kurssille mahtuu max. 6-7 koirakkoa.

Recent Posts