Junioriohjaajien (lapset ja nuoret) oma agilitypäivä!

HSKK, RSKK, RimA ja HyKU järjestävät agilityn maksuttoman koulutuspäivän alle 18-vuotiaille ohjaajille HyKUn lämpimässä hallissa Hyvinkäällä. 

Päivä sisältää agilityä, hoopersia ja muuta koiramaista puuhaa ja asiaa agilityn harrastamisesta. Valmentamassa Nora Renell (agility), Jenny Rantamölö (hoopers) ja Jessika Markkanen.

Päivä on osa SAGI:n nuorisotoiminnan kehityshanketta, ja osallistujille maksuton (sis. lounas). Etusijalla ovat järjestävien seurojen nuoret, mutta päivä on avoin muidenkin seurojen nuorille harrastajille.

>>> Ilmoittaudu mukaan, tervetuloa!

Lisätietoja päivästä:
Junnujen päivään mahtuu mukaan maksimissaan 15 koirakoa. Päivän aikana treenataan kolmessa ryhmässä, ja kullakin ryhmällä on 2 tuntia treeniaikaa kussakin treenissä (agility, hoopers ja oheistreeni). Treeniaikaa on siis runsaasti! Lounas nautitaan treenien lomassa sopivassa hetkessä. 

Koirille voi tuoda häkin sisälle halliin. Mikäli osallistuja lapsi tai nuori on yli 12v. ja hallitsee koiran, voi hän jäädä koulutukseen ilman vanhemman paikalla oloa. Vanhempi saa myös jäädä halutessaan paikalle koko päiväksi.

Recent Posts