KURSSI TÄYNNÄ! HyKU järjestää tammikuussa UUDEN JUOKSUKONTAKTI-kurssin! Kurssi alkaa 5.1.2021 ja on 10 kertaa tiistaisin. Kurssilla on tilaa klo 18-19 ryhmässä 2 paikkaa, joten ole nopea jos haluat mukaan! Ohjaajana on Satu Paasio. Ensisijaisesti kurssille otetaan 1 koira/ohjaaja, mutta mikäli paikkoja riittää voidaan ottaa kaksi koiraa/ohjaaja. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin hinta on 160€ HyKU:n jäsenille ja 170€ mikäli et ole HyKU:n jäsen. Lasku voidaan maksaa yhdessä tai kahdessa erässä, ja jokaiseen laskuun lisätään laskutuslisä 2,50€. Koulutus on kurssimuotoinen, joten poissaoloista ei saa paikkausvuoroja.


Ilmoittautumiset alkavat heti ja ilmoittautua voit lähettämällä sähköpostia osoitteeseen koulutus@hyku.fi. Laita otsikoksi juoksarikurssi 2021, ja ilmoita ohjaajan nimi, koiran nimi, oletko HyKU:n jäsen, haluatko laskutuksen yhdessä vai kahdessa erässä sekä mahdollinen aikatoive. Aikataulutoiveita huomioidaan mahdollisuuksien mukaan. Huomaathan että ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumalla sitoudut kurssimaksun suorittamiseen. Tutustuhan myös hallin sääntöihin ennen kurssin alkamista.


Juoksukontaktikurssi on suunnattu koirille, joille ei vielä ole opetettu kontakteja, mutta on päätetty opettaa juoksukontaktit. Kurssille voit osallistua myös, jos teillä on ollut käytössä pysäytyskontaktit ja olet päättänyt vaihtaa ne juoksukontakteihin. Tai jos olet jo aloittanut mattotreenit juoksareille, mutta tarvitset apua jatkon opettamiseen. Kurssi sopii myös nuorelle koiralle. Jokaisesta treenikerrasta saat neuvot kotona suoritettaviin harjoitteisiin, ennen seuraavaa treenikertaa. Kurssilla eteneminen vaatii siis kotiläksyjen tekemistä.

Recent Posts