Hyvinkään koiraurheilijat ry järjestää näyttelykoulutusta.


Kouluttajana toimii Anni Rytkönen-Tetri, jolla on usean kymmenenvuoden kokemus näyttelyistä niin kotimaassa kuin kauempana ulkomaillakin. Kokemusta löytyy terrierien, seurakoirien sekä vesi- että paimenkoirien kanssa harrastamisesta. Anni on myös kasvattajakurssin sekä agilityn kouluttajakurssin suorittanut.


Ilmoittautuminen on heti mahdollista jäsenille hintaan 7€ krt ja ei jäsenille 10 €. Kurssille otetaan Max 8, ole siis nopea ja ilmoittaudu heti. Ilmoittautuminen on sitova. Vahvistusviestit järjestettävästä kurssista lähetetään ilmoittautuneen sähköpostiin kurssia edeltävänä iltana. Kurssin järjestäjällä on oikeus perua kurssi, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi. Kurssille ilmoittautudutaan jokaiselle kerralle erikseen ohjeisesta linkistä.

  • Kurssille voivat osallistua kaikki pennusta veteraaniin, kunhan koiranrokotukset ovat kunnossa.
  • Mikäli tunnet itsesi sairaaksi, älä osallistu kurssille!
  • Mikäli kuulut riskiryhmään, harkitse osallistumista.
  • Noudata turvavälejä (1–2 m)
  • HyKU ry:n toimesta hallissa on saatavilla käsidesiä, jota toivomme jokaisen käyttävän hallin sisälle tultaessa.
  • Koulutuksessa saa käyttää hengityssuojainta, kasvomaskia sekä kertakäyttökäsineitä, mikäli osallistuja niitä haluaa käyttää. Nämä välineet ovat jokaisen itse kustannettavia.

HyKU ry ei ota vastuuta koulutuksiin osallistujista, jokainen osallistuu kursseille, koulutuksiin sekä tapahtumiin omalla vastuullaan. Noudatamme kennelliiton sekä thl asettamia suosituksia.

Recent Posts