RALLY-TOKO

SM 2021

16.-17.10.2021

TERVETULOA RALLY-TOKON SM 2021 -KILPAILUIHIN! 

Rally-tokon SM 2021 -kilpailut kisataan 16.-17.10.2021 Hyvinkäällä. Kilpailujen järjestäjänä toimii Hyvinkään Koiraurheilijat ry ja kilpailupaikkana on HyKU:n tilava halli. Lauantaina kisataan mestariluokan karsinta ja avoin luokka. Sunnuntaina vuorossa on alokas- ja voittajaluokka sekä päivän huipennuksena mestariluokan finaali.  Tervetuloa kisaamaan!

LOGO RC FHN
bot_logo_web_black_300px

ILMOITTAUDU

OSALLISTUMISOIKEUS

Osallistumisoikeus on puhdasrotuisilla, Suomen Kennelliiton rekisterissä olevilla koirilla, ja kaikilla Suomen Kennelliiton jäsenyhdistyksillä kulloinkin voimassa olevien karsintakriteerien mukaisesti. Koiran ohjaajan tulee olla Suomen kansalainen tai Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Juoksuaikaisella nartulla on osallistumisoikeus vain yksilökilpailun mestariluokassa (MES). Juoksuaikainen narttu kilpailee luokkansa viimeisenä.

Mestariluokkaan ilmoitetulta koiralta lasketaan neljän parhaan hyväksytyn mestariluokan tuloksen summa, joka käytetään karsintapisteinä. Tulosten tulee ajoittua edellisen mestaruuskilpailun jälkeen, mutta ennen ko. SM-kilpailun ilmoittautumisajan päättymistä. Tulosten tulee olla vähintään kahdelta eri tuomarilta. Hallitseva suomenmestari on oikeutettu osallistumaan karsintakilpailuun ilman pistekarsintaa.

Joukkuekilpailuun voivat osallistua Kennelliiton jäsenyhdistykset. Joukkueessa on oltava vähintään kolme koiraa: kaksi alemman luokan (ALO tai AVO) koiraa ja yksi ylemmän luokan (VOI tai MES) koira. Joukkueessa voi olla enintään viisi koiraa: kolme alokasluokan tai avoimen luokan ja kaksi voittaja- tai mestariluokan koiraa. Jokaisella joukkueella on oikeus ilmoittaa yksi varakoira alempiin luokkiin (ALO tai AVO) ja yksi varakoira ylempiin luokkiin (VOI tai MES).

Lue lisää: Rally-tokon SM-kilpailujen osallistumisvaatimukset ja valintakriteerit

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen lomakkeella 14.-28.9.2021 sekä yksilökilpailuun että joukkuekilpailuun.
Linkit ilmoittautumislomakkeisiin löydät alta:

Rally-Toko SM 2021 yksilöilmoittautuminen

Rally-Toko SM 2021 joukkueilmoittautuminen

Osallistumisoikeuden perusteina määrätyt tulokset sekä yksilö- että joukkuekilpailuihin tulee olla saavutettuna ilmoittautumishetkellä. Joukkueen kokoonpano tulee vahvistaa ennen kilpailun alkua järjestäjälle.

Yksilökilpailujen maksu 45 € per koirakko. Joukkueet 45 € per koirakko ja 35 € joukkuemaksu. Vain maksetut ilmoitattutumiset huomioidaan. Rally-tokon SM-kisoissa eivät käy maksuvälineenä HyKU:n lahjakortit.

Koiramäärää koskeva rajoitus: max 60 koirakkoa per luokka per tuomari
Muu määrää koskeva rajoitus – koesäännön edellyttämät koetulokset: SM-kisojen osallistumiskriteerit

Lauantaina 16.10.2021 kisataan mestariluokan karsinta, jossa tuomarina toimii Iiris Harju sekä avoin luokka, jossa tuomarina Tytti Linterhofer.

Sunnuntaina 17.10.2021 vuorossa on alokasluokka, jossa tuomarina toimii Pia Heikkinen sekä voittajaluokka, jossa tuomarina Taru Leskinen. Sunnuntai huipentuu mestariluokan finaaliin, jossa tuomareina ovat Hannele Pirttimaa ja Tiia Hämäläinen.

KISAAJILLE

Ilmoittautuminen kilpailupaikalla

Julkaistaan myöhemmin.

Eläinlääkärin tarkastukset

Julkaistaan myöhemmin.

Kisakirje

Julkaistaan myöhemmin.

Korona-ohjeistukset

Julkaistaan myöhemmin.

AIKATAULUT

AIKATAULU

16.10.2021

 

Mestariluokan karsinta

tuomarina Iiris Harju

Tarkemmat aikataulut julkaistaan myöhemmin

Avoin luokka

tuomarina Tytti Linterhofer

Tarkemmat aikataulut julkaistaan myöhemmin

AIKATAULU

17.10.2021

 

Alokasluokka

Tuomarina Pia Heikkinen

Tarkemmat aikataulut julkaistaan myöhemmin

Voittajaluokka

Tuomarina Taru Leskinen

Tarkemmat aikataulut julkaistaan myöhemmin

Mestariluokan finaali

tuomareina Hannele Pirttimaa ja Tiia Hämäläinen

Tarkemmat aikataulut julkaistaan myöhemmin

 

LÄHTÖLISTAT

TULOKSET

LIVESTREAM

Livestream is currently offline

KISAPAIKKA

Kilpailut järjestelmään Hyvinkään Koiraurheiljoiden tilavassa ja lämmitetyssä hallissa Hyvinkäällä. Hallin kaikilla kentillä on JutaGrassin tekonurmimatto joustopohjalla. Hallissa on kolme sisävessaa sekä juokseva verkostovesi.

Hallin osoite on Holintie 10, Hyvinkää, mutta GPS-laitteet ja karttaohjelmat löytävät hallin paremmin tiedoilla Holintie 10, Hausjärvi. Huomioithan alla olevan ajo-ohjeen, koska osa GPS-laitteista ei paikanna hallia oikein.

AJO-OHJE 

Helsinki – Tampere -moottoritieltä noustaan Hyvinkää P – Sahanmäki -rampista. Jatka matkaa, kunnes vasemmalle kääntyy Monni. Käänny ja valmistaudu käännökseen heti risteyksen jälkeen oikealle Holintielle. Hallille kääntyminen tulee pian vasemmalle puolellesi. 

Mäntsälästä päin tullessa käänny oikealle risteyksestä Ridasjärvi. Jatka matkaa, kunnes vasemmalle kääntyy Hyvinkää. Aja kohti Sahanmäkeä ja Helsinki – Tampere -moottoritietä kunnes oikealle kääntyy Monni. Käänny ja valmistaudu käännökseen heti risteyksen jälkeen oikealle Holintielle. Hallille kääntyminen tulee pian vasemmalle puolellesi. 

VÄLIMATKOJA JA AJOAIKOJA

Ajomatkaa hallille tulee Helsingin keskustasta 63,5km – ajoaika noin 39min, Mäntsälästä 30,2km – ajoaika noin 27min, Tuusulasta 39,2km – ajoaika noin 30min, Nurmijärveltä 31,7km – noin 21min, Riihimäeltä 12,4km – ajoaika noin 12min, Hämeenlinna 48,3km – ajoaika noin 28min.

MAJOITUS

Majoituspalveluita Hyvinkäällä tarjoavat
pexels-ready-made-4297811

TUOMARIT

Klikkaa tuomarin nimeä lukeaksesi tuomariesittelyn. Esittelyjä lisätään kesän kuluessa.

KUMPPANIT

LOGO RC FHN

Orion Eläinlääkkeet on rakentamassa eläinten hyvinvointia laajalla tuotevalikoimallaan, joka koostuu paitsi Orionin omista, myös laajan partneriverkostomme tuotteista ja sisältää valmisteita sekä eläinlääkärin että eläimen omistajan käyttöön. Seuraeläimille suunnattuja tuotteitamme ovat mm. reseptivapaat valmisteet koiran ja kissan sisä- ja ulkoloishäätöön sekä Aptus-sarja, joka huolehtii lemmikin hyvinvoinnista aina sen turkista vatsaan ja niveliin saakka. Orion Eläinlääkkeiden tuotteita on saatavilla eläinlääkäreiltä, apteekeista ja eläintarvikeliikkeistä. Orion on suomalainen yritys.  aptuspet.com/fi   orionvet.fi

Back on Track valmistaa tuotteita hyvinvoinnin tueksi ihmisille, koirille sekä hevosille. Funktionaaliset tuotteet heijastavat kehon luovuttamaa lämpöä takaisin kehoon pitkäaaltoisen infrapunasäteilyn muodossa. Back on Track:in suojat ja tekstiilit tukevat suorituksiin liittyvää optimaalista valmistautumista ja palautumista. Voit tutustua yritykseemme ja tuotteisiimme tarkemmin osoitteessa www.backontrack.fi

Agria Eläinvakuutus on eläinten vakuuttamiseen erikoistunut vakuutusyhtiö Suomessa. Agria tarjoaa kattavia vakuutusratkaisuja lemmikinomistajien ja kasvattajien tarpeisiin – Agria on eläinten hyvinvoinnin aktiivinen puolestapuhuja ja yritys toteuttaa vuosittain erilaisia eläinyhteiskuntavastuullisia tapahtumia ja keräyksiä sekä tukee eläinlääketieteellistä tutkimusta. Agria toimii Euroopan laajuisesti Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Iso-Britanniassa, Ranskassa ja pian myös Saksassa.
www.agria.fi

OTA YHTEYTTÄ

Järjestäjä: Hyvinkään Koiraurheiljat ry

Vastaava koetoimitsija: Päivi Ekstrand

Avustavat koetoimitsijat: Noora Lappalainen, Hanna-Leena Tastula, Mira Aalto ja Noora-Maria Koski

Sähköposti: rallytoko@hyku.fi