Hannele PirttimaaRally-toko

    Hannele Pirttimaa on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja rally-tokon ylituomari. Hän suoritti eläintenkouluttajan ammattitutkinnon vuonna 2013. Hän pätevöityi rally-tokotuomariksi alun
    perin vuonna 2011, jolloin laji oli vielä epävirallinen. Kun laji virallistui keväällä 2014, hän suoritti Kennelliiton järjestämän ylituomarikoulutuksen ja on sen jälkeen toiminut yhtenä kouluttajana kaikilla ylituomarikursseilla. Hän on kilpaillut rally-tokossa vuodesta 2009, jolloin laji oli vielä epävirallinen ja kouluttanut kaksi omaa koiraansa rally-tokovalioksi.

    Tuomarointien ohella ei jää paljoa aikaa kilpailla omien koirien kanssa, mutta hän kisaa harvakseltaan mestariluokassa australianpaimenkoira Veetin kanssa ja valmistautuu mestariluokkaan  RTK3:n suorittaneen 6-vuotiaan espanjanvesikoira Lyylin kanssa. Lisäksi laumaan kuuluu 4-vuotias espanjanvesikoira Vilma, joka kisaa voittajassa, ja Lyylin 2-vuotias pentu Hulda, joka opettelee eri lajien perusasioita. Hannele treenaa koiriensa kanssa myös tokoa, ja käy harvakseltaan tokokokeissa. Koiriensa kanssa Hannele on kokeillut myös nose workia, agilityä ja koiratanssia sekä jälkiharrastusta, sillä jokainen laji opettaa paljon uutta koirien ohjaamisesta, ja koirat mielellään kokeilevat kaikkea uutta.