Carita Kuparinen tulee HyKulle kouluttamaan tokoa ja rallya su 3.5.2020.

Koulutuksen hinta HyKun jäsenille 26€ / 30min ja ei-jäsenille 34e / 30min. Lisäksi kuunteluoppilaaksi voi tulla 8€ hintaan. Ilmoittautumiset minulle sähköpostiin hansku.tastula@gmail.com. Kerro postissa kumpaa lajia haluat treenata, millä tasolla harrastat ja onko koulutukselle jotain erityisiä toiveita. Esim. rallyssa olisi hyvä mainita mitä luokkaa haluaa treenata ja onko jotain tiettyjä kylttejä mitä toivoo treeniin.

Carita kertoo itsestään seuraavaa:
Minulla on kokemusta tokossa kilpailemisesta vuodesta 2007 alkaen, rally-tokosta tuli meille kisalaji vasta myöhemmin. Minulla on nykyään kaksi koiraa. Kisakoirani ja sielunveljeni on bordercollie Hurja (Saunajaakon Alfa Romeo). Hurjan kanssa kuuluimme muutaman vuoden Suomen edustusjoukkueeseen ja tokon valmennusrenkaaseen. Meillä on kansainvälisistä arvokisoista yksilösaavutuksina PM3 2017, MM3 2016 ja PM1 2016, lisäksi voitimme suomenmestaruuden 2018.

Hurja tekee kaiken itseään säästelemättä ja onkin loukkaantumisten takia nykyään jo tokosta eläkkeellä. Nykyään Hurjan päälaji on rally-toko. Aloitimme rallyn viime vuonna, kun tarvitsimme kevyemmän eläkeläislajin, mutta rally vahingossa veikin meidät mennessään. Hurja saavutti rallyn valiotulokset suoraan 12 kilpailussa, nyt tavoitteena on alkaa opettelemaan myös Nordicin sääntöjä ja hioa rallykuvioita vielä lisää.

Perheessämme on myös bordercollienarttu Fix, jonka kanssa olen puuhaillut kaikenlaista, Fixin ollessa nuori teimme erityisesti pk-lajeja (viesti, jälki ja haku), nykyään aika menee tokon parissa. Lisäksi Fix tekee mieheni kanssa agilityä. Fix rakastaa juoksemista ja on kovin älykäs ja nopeaoppinen koira, joten hän haastaa minua jokaisessa tokotreenissä. Se fiilis, kun palaset loksahtelevat Fixin kanssa paikoilleen on minulle tokon suola – ensin tehdään töitä ihan hirveästi ja pohditaan ja pähkäillään ja sitten tulee se yksi treeni (tai koe) jossa pääsee nauttimaan työn tuloksista – se on hienoa!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search