HyKU järjestää 10 kerran JUOKSUKONTAKTI-kurssin!

Kurssi alkaa 13.10.2020 ja se järjestetään aina tiistaisin kahdessa ryhmässä klo 17-19 kentällä 1. Ohjaajana on Satu Paasio. Kurssille mahtuu yhteensä 8 koiraa, eli 4 koiraa/tunti. Ensisijaisesti kurssille otetaan 1 koira/ohjaaja, mutta mikäli paikkoja riittää voidaan ottaa kaksi koiraa/ohjaaja. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin hinta on 160€ HyKU:n jäsenille ja 170€ mikäli et ole HyKU:n jäsen. Lasku voidaan maksaa yhdessä tai kahdessa erässä, ja jokaiseen laskuun lisätään laskutuslisä 2,50€. Koulutus on kurssimuotoinen, joten poissaoloista ei saa paikkaisvuoroja.

Juoksukontaktikurssi on suunnattu koirille, joille ei vielä ole opetettu kontakteja, mutta on päätetty opettaa juoksukontaktit. Kurssille voit osallistua myös, jos teillä on ollut käytössä pysäytyskontaktit ja olet päättänyt vaihtaa ne juoksukontakteihin. Tai jos olet jo aloittanut mattotreenit juoksareille, mutta tarvitset apua jatkon opettamiseen. Kurssi sopii myös nuorelle koiralle. Jokaisesta treenikerrasta saat neuvot kotona suoritettaviin harjoitteisiin, ennen seuraavaa treenikertaa. Kurssilla eteneminen vaatii siis kotiläksyjen tekemistä.

Ilmoittautumiset alkavat heti ja ilmoittautua voit lähettämällä sähköpostia osoitteeseen koulutus@hyku.fi. Laita otsikoksi juoksarikurssi, ja ilmoita ohjaajan nimi, koiran nimi, oletko HyKU:n jäsen, haluatko laskutuksen yhdessä vai kahdessa erässä sekä mahdollinen aikatoive. Aikataulutoiveita huomioidaan mahdollisuuksien mukaan. Huomaathan että ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumalla sitoudut kurssimaksun suorittamiseen. Tutustuhan myös hallin sääntöihin ennen kurssin alkamista

Recent Posts