HyKU järjestää 10 kerran AGILITY ALKEET-kurssin!

Kurssi alkaa 13.10.2020 ja se järjestetään aina tiistaisin yhdessä tai kahdessa ryhmässä klo 19-20 ja klo 20-21 kentällä 1. Ohjaajana on Satu Paasio. Kurssille mahtuu yhteensä 8 koiraa, eli 4 koiraa/tunti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssin hinta on 160€ HyKU:n jäsenille ja 170€ mikäli et ole HyKU:n jäsen. Lasku voidaan maksaa yhdessä tai kahdessa erässä, ja jokaiseen laskuun lisätään laskutuslisä 2,50€. Koulutus on kurssimuotoinen, joten poissaoloista ei saa paikkaisvuoroja.

Kurssi on suunniteltu koirakoille, jotka eivät ole ennen harrastaneet agilityä. Kurssille voivat siis osallistua ihan kaikki, pennusta aikuiseen (rokotukset on oltava kunnossa) sekä perheenjäsenet, jotka eivät ole ennen agilityä tehneet, mutta ovat haaveilleet aloittavansa harrastuksen. Kurssilla tutustutaan ensin yksittäisiin esteisiin ja edetään jokaisen koirakon oppimisen mukaan. Jokainen koira saa treenata omalla vuorollaan myös ilman muiden koirien läsnäoloa.

Ilmoittautumiset alkavat heti ja ilmoittautua voit lähettämällä sähköpostia osoitteeseen koulutus@hyku.fi. Laita otsikoksi agilityn alkeet-kurssi, ja ilmoita ohjaajan nimi, koiran nimi, oletko HyKU:n jäsen sekä haluatko laskutuksen yhdessä vai kahdessa erässä. Huomaathan että ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumalla sitoudut kurssimaksun suorittamiseen. Tutustuhan myös hallin sääntöihin ennen kurssin alkamista.

Nyt innolla kokeilemaan agilitya!

Recent Posts